Vegoburgare och sallad med gryn och picklad rödlök

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning 

Blanda majonnäs, chilisås, Bostongurka® och salt till en dressing. Detta kan med för del göras dagen innan.

Förbered de tillbehör du vill servera till (t.ex. sallad, tomat och rödlök). 

Tillaga vegoburgarna enligt anvisningarna på förpackningen. 
Servera som färdig burgare eller buffé.

Tillagningsanvisning sallad

Tillaga fullkornsgrynen enligt anvisningarna på förpackningen och kyl ner. Gör gärna detta dagen innan servering.

Skölj och dela tomaterna i 4 klyftor. Blanda med salt, peppar och lite olja. 
Baka sedan i ugn på 120°C i 2-4 timmar. 

Skölj och strimla sockerärtor. Skölj och repa romansalladen.

Blanda allt utom romansalladen och smaka av med salt och peppar. 
Servera gryn och tomatblandningen på romansalladen.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
23g Protein
Kolhydrater
43g Kolhydrater
Fett
22g Fett
Kcal
483 Kcal