Vegetariska Nuggets med syltad rödkål och spenat, mangoyoghurt och fullkornsbulgur

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillaga Vegetariska Nuggets enligt anvisningen på förpackningen.

Blanda turkisk yoghurt med Mango Chutney, citronjuice, salt och gurkmeja.


Koka upp ättika, socker, salt, vatten med kanelstänger och nejlikor.

Lägg rödkålen i ättikslagen och koka upp, låt koka sakta i 3 minuter.

Lägg rödkål och ättikslagen i en burk. Låt den bli kall, och låt den sedan stå i minst ett dygn.

Vänd ner babyspenat i den syltade rödkålen precis innan servering.

Koka upp vatten och salt tillsätt fullkornbulgur, låt sjuda några minuter, dra av från plattan, låt sedan svälla.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
17g Protein
Kolhydrater
112g Kolhydrater
Fett
14g Fett
Kcal
661 Kcal