Vegetarisk kroppkaka fylld med pyttpotatis, med rårörda lingon och brynt smör

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning kroppkakor

Tillaga Pyttpotatisen enl. anvisningen på förpackningen. 

Forma Vegofärsen som en kroppkaka och fyll den med Pyttpotatisen

Stek kroppkakorna med olja och baka av i ugnen på 180°C.

Tillagningsanvisning färs crumble

Kvala ut färsen på bakplåtspapper och torka i ugnen på 68°C över natten. 
Bryt sedan till crumble.

Tillagningsanvisning rårörda lingon

Blanda och låt stå tills sockret löst sig.

Tillagningsanvisning brynt smör

Bryn smöret i en tjockbottnad panna tills det är gyllenbrunt.

Servering

Toppa med ärtskotten. 

Tips

Smaka av potatisen med intensiva kryddor.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
18g Protein
Kolhydrater
36g Kolhydrater
Fett
45g Fett
Kcal
627 Kcal