Vegetarisk Biff Lindström med halstrad purjolök och pocherat ägg

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning vegetarisk Biff Lindström

Blanda de två färserna med kapris och tärnade rödbetor och krydda efter eget tycke. Stek i ugn eller stekpanna tills en innertemperatur av 72°C.

Tillagningsanvisning purjolök och ägg

Dela purjolöken, baka den vita delen mjuk, dela och halstra snittytan.

Skär den gröna biten i julienne och fritera.

 Pochera äggen.

Tillagningsanvisning citronrostad potatis

Blanda och rosta i ugn enligt anvisningarna på förpackningen. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
26g Protein
Kolhydrater
52g Kolhydrater
Fett
35g Fett
Kcal
647 Kcal