
Instruktioner
Tillagningsanvisning Färsbiff
1. Tina vegofärserna i kylen över natten.
2. Skala och skiva löken, stek i matolja tills den är mjuk och gyllenbrun.
3. Hacka den stekta löken och blanda i vegofärserna tillsammans med samtliga övriga ingredienser.
4. Forma till biffar och baka i ugn, 170°C till 72°C innertemp, alternativt stek biffarna i matolja på stekbord.
Tillagningsanvisning Coleslaw
1. Strimla vitkål och morot tunt. Rör i saltet och låt stå ca en timme.
2. Pressa sedan ur all vätska från grönsakerna och rör i majonnäs, mango, gräddfil och svartpeppar.
Tillagningsanvisning ugnsbakade grönsaker
1. Skiva zucchini och aubergine i centimeter tjocka skivor och ta bort kärnor från paprikan.
2. Blanda grönsakerna med salt och olivolja. Baka av på 200°C ca 15 minuter eller tills auberginen är helt mjuk.
Tillagningsanvisning klyftpotatis
1. Klyfta potatisen och vänd i matolja och salt.
2. Baka i ugn på 200°C i ca 30 minuter. Rör om ett par gånger i potatisen.
Näringsvärde per portion



