Thaicurrygryta med fiskbullar, morot, broccoli och ris

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning
Häll av och spara buljongen från fiskbullarna.

Bryn ingefära och currypasta i olja, häll på buljong och ev vatten, låt koka upp.

Tillsätt kokosmjölk, smaka av med citronjuice och salt.

Lägg i morötterna och broccolibuketter, låt koka upp. Red eventuellt med maizena för krämigare konsistens.

Förvärm fiskbullar i några minuter på 100 ͦC ånga om det är stora mängder, vänd försiktigt ner i grytan.

Smaka av med salt och citron.

Servering

Servera med kokt ris, hackad färsk koriander och gurksallad med chiliflakes. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
14g Protein
Kolhydrater
46g Kolhydrater
Fett
24g Fett
Kcal
467 Kcal