Tabboulehsallad med Ekologisk Falafel och krämig tzatziki

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Fem hållbara lunchmenyer & smarta tips.

Tillagning:

Fullkornsgryn

Lägg allt i en kastrull och koka upp. Sänk temperaturen och lägg på ett lock. Låt sjuda tills vattnet är absorberat. Ställ åt sidan och låt svalna

Tabboulehsallad:

Blanda grönsaker och örter med salt och peppar i de avsvalnade fullkornsgrynen

Lecora Falafel:

Tillaga enligt anvisning på förpackningen.

Harissa Vinägrett:

Blanda ihop alla ingredienser till en vinägrett. Smaka av.
Häll den över tabboulehsalladen och rör om.
Servera med ekologisk falafel

Tzatziki:

Blanda samman alla ingredienser och smaka av.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
9g Protein
Kolhydrater
24g Kolhydrater
Fett
19g Fett
Kcal
312 Kcal