Street burger med frasig potatis

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Gör så här : 

Vegoburgare

Värm alltid från fryst till en centrumtemperatur på +70°C. Förvärm ugnen. Kombiugn: 160°C, 20% ånga: 12-14 min. Kan även stekas.

Frasig potatis 

Sprid ut i ett tunt lager på bleck. Salta och baka av i förvärmd kombiugn, 185°C, 10% ånga i ca 18- 25 min tills gyllenbruna och krispiga. Rör om några gånger under tillagningstiden.

Tillbehör

Dela salladsbladen, skiva tomat och rödlök. 

Montera burgare och lägg upp tillsammans med den frasiga potatisen.

Servera med Frankful Ch**se dip, Felix Smörgåsgurka samt Felix Osötad Ketchup.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
22g Protein
Kolhydrater
56g Kolhydrater
Fett
24g Fett
Kcal
556 Kcal