Sticky Korean

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Gör en marinad av vitlökspulver, salt, paprikapulver, chili, yoghurt, ketchup, chilisås och olja dagen innan. Vänd i vegobitarna.

Rosta chiafrön lätt i panna låt svalna.

Glace: Blanda ketchup, kimchi och soja.

Lägg vegobitar på bleck och rosta av i ugn* på 190°C 20% fukt i 15 min.

Koka riset och värm grönsakerna.

Vänd vegobitar och grönsakerna i glace och servera med ris toppat med chiafrön.

*Vi har använt oss av Rationalugn, har du kombiugn ställ in på 190°C med öppet spjäll i 15 min.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
21g Protein
Kolhydrater
62g Kolhydrater
Fett
8g Fett
Kcal
420 Kcal