
Instruktioner
Tillagningsanvisning Anamma Vegoschnitzel
1. Tillaga enligt anvisningarna på förpackningen. Den ska inte bleckas för tätt och bakas bäst i kombiugnens förprogrammerade friteringsprogram.
Tillagningsanvisning fyllning
1. Värm Vegoskinkfärs i ugn på 120°C i ca 5 minuter.
2. Sprid ut ca 1,5 msk Ch**se dip/Schnitzel på hälften av de tillagade Vegoschnitzlarna och lägg ordentligt med Vegoskinkfärs ovanpå.
3. Toppa med en tillagad Vegoschnitzel, så att fyllningen hamnar i mitten.
Nu kan de varmhållas i ca 10 minuter innan servering, men är godast nygjorda.
Tillagningsanvisning råstekt potatis
1. Skölj den skivade potatisen i kallt vatten för att få bort stärkelsen.
2. Skiva purjolöken grovt och blanda med potatis, matolja, salt och peppar.
3. Stek på stekbord alternativt i bleck i ugn på 180° ca 30 minuter. Rör om ett par gånger för att all potatis ska bli klar och få fin färg.
4. Garnera med den hackade persiljan.
Tillagningsanvisning vegetarisk sky
1. Skala och hacka löken samt tärna palsternacka och morot.
2. Värm matoljan i en gryta och tillsätt grönsakerna, tomatpuré samt timjan.
3. Låt detta svettas i 5 – 10 minuter.
4. Häll i vatten, balsamico och grönsaksfond. Låt koka i 20 minuter.
5. Red av med majsstärkelse, sila såsen och smaka av med salt.
Näringsvärde per portion



