Savoykålsrulle med ekologisk falafel, yoghurt och koriander

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Koka upp vatten i en stor kastrull.
Skär bort stocken på savoykålen och doppa ner den i 2 min i det kokande vattnet.
Låt vattnet rinna av kålen innan man försiktigt plockar av bladen.
Värm Falafel enligt anvisningen på förpackningen.
Skär gurkan i stavar.
Blanda vitlöken, salt med yoghurten.
Lägg upp ett blad savoykål och fyll det med gurka, yoghurt, strimlad vitkål, koriander och Falafeln.
Rulla ihop bladet använd gärna något slags vaxpapper som omslag, det blir lite lättare att få det att hålla ihop då.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
10g Protein
Kolhydrater
27g Kolhydrater
Fett
11g Fett
Kcal
243 Kcal