Räkcocktail med finkornig rom

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Skala och finhacka schalottenlöken. Tärna avokadon och blanda med löken i en bunke. Klyfta tomaten och tag bort kärnorna. Skär tomatköttet i små tärningar och blanda ner i bunken. Låt räkorna rinna av. Hacka dem sedan grovt. Blanda ner räkor, dill, riven pepparrot, (ev koriander och chili), citronsaft, crème fraiche och kesella i bunken. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp salladen i trevliga glas eller skålar och fyll på med räkcocktailen. Dekorera med finkornig rom och örter. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
21g Protein
Kolhydrater
6g Kolhydrater
Fett
13g Fett
Kcal
229 Kcal