Potatisgratäng med svartrot och pepparrot

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Felix Potatisgratäng är verkligen krämig. Kombinera med svartrot och pepparrot för lite extra sting. Biff á la Lindström passar bra till, vilket även stekt eller rökt makrill gör.

Smöra ugnsform/bleck. Lägg i 2/3 gratäng och fyll på med svartrot, pepparrot, salt och peppar. Häll över den sista tredjedelen av gratängen. Tillaga enligt anvisning på förpackningen.

Servera med hyvlad gurka. Ett tips är att spara spadet som blir över från inlagd gurka. Marinera sedan färsk hyvlad gurka i spadet en stund innan servering.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
23g Protein
Kolhydrater
41g Kolhydrater
Fett
8g Fett
Kcal
494 Kcal