Potatis- och grönsakssoppa med fetaost och ägghalvor

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Fräs potatis och alla grönsaker, slå på buljong och låt sjuda i 10 minuter. Tillsätt grädde och sweet chilisås. Mixa soppan slät och koka upp. Servera med ägghalvor och fetaost.

TIPS! Denna soppa kan även serveras med potatistärningarna hela. Spara då potatisen tills soppan är mixad, koka upp och tillsätt potatistärningarna och låt de sjuda i 5 minuter innan serveringen (FELIX potatistärningar är blancherade och blir därför snabbt färdiga)

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
21g Protein
Kolhydrater
26g Kolhydrater
Fett
25g Fett
Kcal
424 Kcal