Påsk eller påsk

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Currysill med äpple och persilja 

Dela äpplet i mindre klyftor, fördela ut över tallriken. Lägg currysillen över äpplebitarna och toppa med persiljan. 

Tillagningsanvisning Tärnad Matjessillfilé med vitlök och granatäpple

Bland majonnäs, gräddfil, vitlök, salt och svartpeppar. 

Vänd ner Tärnad Matjessillfilé och toppa med granatäpplekärnorna. 

Tillagningsanvisning snittar: 

Dela den kokta potatisen i 1 cm tjocka skivor. 

Potatis – Mästarmatjes- gräddfil

Lägg en bit Mästarmatjes på potatisskivan och toppa med gräddfil.

Potatis – Handskalade Räkor – majonnäs – krasse

Lägg majonnäs på potatisskivan toppa med räkor och krasse. 

Potatis – ägg – stenbitsrom 

Kvarta äggen. Lägg majonnäs på potatisskivan. Toppa med ägget, stenbitsrom och blomsterkrasse. 

Potatis – kall rökt lax – crème fraiche – silverlök

Skär ner den kallrökta laxen i lagom stora bitar, lägg därefter laxen på potatisskivorna. Toppa med crème fraîche och silverlök. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
21g Protein
Kolhydrater
41g Kolhydrater
Fett
38g Fett
Kcal
599 Kcal