Pankopanerad schnitzel, vispat kapris- och ansjovissmör med sallad på rimmad gurka och kapris

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning schnitzel 

Fritera eller stek schnitzeln krispig.

Tillagningsanvisning rimmad gurka

Hyvla gurkan tunt och lägg i saltlaken.

Tillagningsanvisning vispat smör

Vispa smöret med ansjovisfiléerna och hälften av

kaprisen.

Servera schnitzlarna tillsammans med den rimmade

gurkan och toppa med kaprisen som blivit över.

Tillagningsanvisning Pommes Cateau

Blanda och rosta i ugn enligt anvisningarna på förpackningen

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
29g Protein
Kolhydrater
67g Kolhydrater
Fett
35g Fett
Kcal
748 Kcal