Midsommar- eller sommarbuffè

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning ägg

Dela äggen, klicka ut kaviar antingen vid sidan om eller på ägghalvorna.

Tillagningsanvisning sallad på Tärnad Matjessillfilé, ägg, rotselleri och gryn 

Koka den tärnade rotsellerin i ca 5 min tills den har mjuknat. Låt svalna. 

Blanda samman crème fraîche, Dijonsenap, honung, salt och svartpeppar. 

Vänd försiktigt i Tärnad Matjessillfilé, potatis och rotsellerin. 

Dela äggen i kvarter och vänd ner till sist. 

Toppa med ärtskott.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
29g Protein
Kolhydrater
37g Kolhydrater
Fett
32g Fett
Kcal
557 Kcal