Matjesillstårta med stenbitsrom

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning

Smält smöret och mixa med kavringen.

Platta ut brödblandningen i en plastad form. Ställ kallt i 30 min. 

Blötlägg gelatinet. 

Blanda samman Tärnad Matjessillfilé, kvarg, gräddfil, rödlök, sillspad, svartpeppar och citronzest. 

Smält de blötlagda gelatinbladen i en kastrull på svag värme och tillsätt i sillblandningen. 

Häll upp blandningen i brödformen och låt stå kallt minst 6 timmar. 

Vid servering toppa med Abba® Caviar Röd Stenbitsrom. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
10g Protein
Kolhydrater
20g Kolhydrater
Fett
17g Fett
Kcal
276 Kcal