Julbuffé på avdelningen

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning

Blanda Frestelsepotatis, lök, Tärnad Matjessillfilé, salt och svartpeppar i en ugnsfast form. 

Häll i grädden och avsluta med ströbrödet. 

Baka av i ugnen på 200°C i ca 30 min. 

Servera med kokt ägg och en skiva grovt bröd. 

Tillagningsanvisning Sillsallad Matjessill med rödbetor och rädisor 

Blanda majonnäs, crème fraîche, tärnade rödbetor, äpple och gul lök.

Vänd ner Tärnad Matjessillfilé och toppa med hyvlade rädisor. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
41g Protein
Kolhydrater
57g Kolhydrater
Fett
68g Fett
Kcal
1008 Kcal