Grönsaksbiff Crispy Chili med tabbouleh, labneh och kall bönsallad med tomat

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Lecora® Grönsaksbiff Crispy Chili 

Baka av Grönsaksbiff Crispy Chili enligt anvisningar på förpackningen.

Tillagningsanvisning tabbouleh

1. Finhacka mynta och persilja, rödlök och tomat till Tabbouleh. Blanda detta med okokt bulgur och tillsätt pressad citron, salt och olivolja.

2. Låt vila till all vätska från de hackade grönsakerna är absorberad i bulgurn. 

Tillagningsanvisning labneh

Blanda alla ingredienserna till Labnehsåsen.

Tillagningsanvisning bakade tomater

1. Halvera tomaterna och vänd i olivolja, salt och socker. 

2. Baka på 130°C i ugn ca 1 timme.

Tillagningsanvisning bönsallad

3. Blanda olivolja och balsamico, smaka av med salt och peppar.

4.  Skölj bönorna och blanda med dressingen samt de bakade tomaterna.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
15g Protein
Kolhydrater
53g Kolhydrater
Fett
32g Fett
Kcal
563 Kcal