Favoritwrap med pulled vego, grönsaker och vitlökssås

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning 

1. Blanda majonnäs, vatten och vitlök till önskad dressingkonsistens. (Späd med mer vatten om det behövs)

2. Strimla orange och gul morot, gurka och röd paprika.

3. Marinera Pulled Vego i lite olja och BBQ sauce ca 10 min innan de bakas av på bleck i ugnen på 175°C i ca 12-15 min.

4. Tillsätt sedan resterande av BBQ saucen.

5. Lägg en tortilla på ett wrapspapper, lägg på ett salladsblad, strimlade grönsaker, pulled vego och ringla till sist över vitlökssås.

6. Vik och rulla ihop wrapsen, servera!

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
16g Protein
Kolhydrater
44g Kolhydrater
Fett
22g Fett
Kcal
451 Kcal