Färsbiffar med fetaost

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Färskpotatisen tillagas enligt anvisning på förpackningen.

Färsbiffar
Bryn löken lätt, låt svalna. Skala och riv rödbetorna grovt. Blanda färs, lök och rödbetor. Blanda ströbröd i vattnet, lite åt gången. Tillsätt salt, peppar och smulad fetaost. Provstek för att få blra konsistens, lagom sälta och tydlig smak av svartpeppar. Forma biffarna, bryn på stekbordet och stek färdig i ugn på 175°C.

Pumpacrème
Skala pumpan och skär den i bitar (3x3 cm). Rosta pumpan i ugnen 180°C tills den är mjuk, låt svalna. Blanda crème fraiche och sweet chili sauce, smaka av med salt och peppar.

Zucchini och citronsallad
Blanda samman ingredienserna, smaka av med salt, peppar och persilja.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
27g Protein
Kolhydrater
37g Kolhydrater
Fett
23g Fett
Kcal
474 Kcal