
Instruktioner
Färskpotatisen tillagas enligt anvisning på förpackningen.Färsbiffar
Bryn löken lätt, låt svalna. Skala och riv rödbetorna grovt. Blanda färs, lök och rödbetor. Blanda ströbröd i vattnet, lite åt gången. Tillsätt salt, peppar och smulad fetaost. Provstek för att få blra konsistens, lagom sälta och tydlig smak av svartpeppar. Forma biffarna, bryn på stekbordet och stek färdig i ugn på 175°C.
Pumpacrème
Skala pumpan och skär den i bitar (3x3 cm). Rosta pumpan i ugnen 180°C tills den är mjuk, låt svalna. Blanda crème fraiche och sweet chili sauce, smaka av med salt och peppar.
Zucchini och citronsallad
Blanda samman ingredienserna, smaka av med salt, peppar och persilja.
Näringsvärde per portion
Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.



