
Beskrivning
Cassoulet - Gör så här
- Hacka lök och vitlök. Fräs med smör i tjockbottnad kastrull.
- Tillsätt tomatpuré, kryddnejlika, rosmarin samt timjan och låt fräsa i någon minut.
- Häll i tomater, vatten, vegetarisk fond, lagerblad, apelsinskal och salt. Låt koka i 10 minuter.
- Rosta Pulled Vego och Vegochorizo med matolja i ugn på 180 C i ca 7 – 8 minuter.
- Skär vegochorizon i mindre bitar och tillsätt dessa tillsammans med Pulled Vego och vita bönor i grytan.
- Låt koka 5 minuter. Smaka av med salt och peppar samt red eventuellt av grytan med lite majsstärkelse innan servering.
Chimichurri - Gör så här
- Skölj, torka och finhacka persiljan.
- Hacka lök och vitlök.
- Riv limeskal och pressa ur juicen.
- Blanda alla ingredienserna och låt gärna stå över natten i kyl.
Tips!
Denna sås är god till fisk, kött, skaldjur och grönsaker.
Den har lång hållbarhet i kyl så gör gärna en rejäl laddning åt gången.
Vegetariska Nuggets - Gör så här
- Värm frityroljan till 180 grader.
- Fritera vegetariska nuggets tills de är gyllenbruna och krispiga.
- Salta lätt och servera genast.
Tips!
Det går även utmärkt att baka av Vegetariska Nuggets i ugnen.