
Instruktioner
Tillagningsanvisning Cassoulet
1. Hacka lök och vitlök. Fräs med smör i tjockbottnad kastrull.
2. Tillsätt tomatpuré, kryddnejlika, rosmarin samt timjan och låt fräsa i någon minut.
3. Häll i tomater, vatten, vegetarisk fond, lagerblad, apelsinskal och salt. Låt koka i 10 minuter.
4. Rosta Pulled Vego och Vegochorizo med matolja i ugn på 180 C i ca 7 – 8 minuter.
5. Skär vegochorizon i mindre bitar och tillsätt dessa tillsammans med Pulled Vego och vita bönor i grytan.
6. Låt koka 5 minuter. Smaka av med salt och peppar samt red eventuellt av grytan med lite majsstärkelse innan servering.
Tillagningsanvisning Chimichurri
1. Skölj, torka och finhacka persiljan.
2. Hacka lök och vitlök.
3. Riv limeskal och pressa ur juicen.
4. Blanda alla ingredienserna och låt gärna stå över natten i kyl.
Tips!
Denna sås är god till fisk, kött, skaldjur och grönsaker.
Den har lång hållbarhet i kyl så gör gärna en rejäl laddning åt gången.
Tillagningsanvisning Vegetariska Nuggets
1. Värm frityroljan till 180 grader.
2. Fritera vegetariska nuggets tills de är gyllenbruna och krispiga.
3. Salta lätt och servera genast.
Tips!
Det går även utmärkt att baka av Vegetariska Nuggets i ugnen.
Näringsvärde per portion



