Ärtjärpe med gräddbrynt sallad på kål

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning ärtjärpe och kål

Forma vegofärs ärta till järpar och krydda efter egen smak. Värm i stekpanna eller ugn till en innertemperatur av 72°C.

Dela ner kålen och blanda med grädden, rosta av i ugn tills det fått en gyllenbrun färg.

Servera allt tillsammans med skyn.

Tillagningsanvisning potatismos

Blanda Potatismos Komplett enligt anvisningarna på förpackningen, tillsätt smör, persilja och citronskal innan servering.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
23g Protein
Kolhydrater
19g Kolhydrater
Fett
22g Fett
Kcal
381 Kcal