Sök efter recept

Vegetarisk pytt med grönkål, rödbets- och dragonsallad

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning 

Blanda vegobitarna med salt och olja. 
Rosta i ugn på 200°C i 10-15 min.

Tillsätt sedan pyttpotatisen och sänk värmen till 180°C och rosta i ytterligare 15-20 min.

Skölj, repa och vänd under tiden grönkålen i lite olja och salt. 
Tillsätt den i pytten, vänd runt och kör i ytterligare 10 min.

Tillagningsanvisning sallad 

Strimla kålen och salta lätt, låt stå i 10-15 min. Skölj av och krama ur.

Skölja och plocka dragonen och persiljan (persiljan kan du strimla om du vill).

Blanda allt med lite olja och smaka a med salt och svartpeppar.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
16g Protein
Kolhydrater
54g Kolhydrater
Fett
21g Fett