Sök efter recept

Pizza med Pulled Vego

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Pizza

Baka ut degen i den form som passar dig och bred ut crème fraiche över hela.

Toppa sedan med resterande ingredienser och avsluta med salt, svartpeppar och olivolja.

Baka i ugn 250 - 400°C, beroende på vad du har för ugn, till pizzan är klar.

Tillagningsanvisning Pizzasallad

Strimla vitkålen tunt och salta i 15-20 min. Skölja av.

Skölj och strimla persilja.

Blanda vitkål, avrunnen pumpasallad och persilja med grovmalen rostad svartpeppar. 
Smaka av med salt.

Tips

Här är det crème fraiche i botten på pizzan, men det går precis lika bra med tomatsås. Enkelt att variera precis som du vill själv. 

Använd rester från gårdagen så undviker du matsvinn!

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
23g Protein
Kolhydrater
69g Kolhydrater
Fett
16g Fett