Sök efter recept

Vegoburgare med sötpotatisklyftor, krispig broccoli- och vitkålssallad

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Broccoli- och vitkålssallad
Skölj och dela broccolin i små tunna skivor. Riv vitkålen tunt och dela i mindre bitar. Låt majsen rinna av. Lägg allt i en bunke och blanda i yoghurt. Smaka av med salt och peppar.

Sötpotatisklyftor
Skrubba potatisen och dela i lagom klyftor. Lägg i ett bleck och ringla över solrosoljan. Salta och blanda. Baka i ugn i 175-200° i ca 15-20 min, beroende på storlek på potatisklyftorna.

Vegoburgare
Tillaga vegoburgarna enligt anvisningar.


En portion/tallrik:
Broccoli- och vitkålssallad 140g
Sötpotatis 175g
Vegoburgare ca 60g

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
8407g Protein
Kolhydrater
1664g Kolhydrater
Fett
5649g Fett