Sök efter recept

Vegoburgare med potatis-rödbetswok, grön ärthummus och kålsallad

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillaga Vegoburgarna enligt anvisning på förpackningen.

Potatis- och rödbetswok
Tillaga pyttpotatis och rödbetor var för sig enligt anvisningen på förpackningen. Blanda ihop rödbetor, pyttpotatis och smaksätt med timjan, salt och peppar.

Grön ärthummus
Tina ärtorna, mixa med övriga ingredienser och smaka av.

Kålsallad
Strimla vitkålen och riv morötterna grovt. Vispa dijonsenap och vinäger, tillsätt oljan försiktigt under omrörning. Smaksätt med socker, salt och peppar. Blanda vitkål, morötter och de rostade solrosfröna. Häll dressingen över och blanda ihop.

Servera burgarna i fullkornsbröd med ärthummus och kålsallad.  

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
27g Protein
Kolhydrater
48g Kolhydrater
Fett
50g Fett