Sök efter recept

Vegobullar med krämig potatissallad och pressgurka

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Pressgurka
Blanda ihop 1-2-3-lagen. Lägg den skivade gurkan i en bunke. Häll över lagen och låt ligga i press i minst 1 timme.

Krämig potatissallad
Koka potatisarna och låt de ånga av och kallna. Koka äggen så att de blir hårdkokta. Hacka lök, gräslök och ägg och ställ åt sidan. Blanda ihop gräddfil, senap, salt och peppar. När potatisen är kall blandas alla ingredienser inklusive ärtor.

Vegobullar
Tillaga vegobullarna enligt anvisning.


En portion/tallrik:
Vegobullar 75g
Potatissallad 170g
Pressgurka ca 50g

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
18g Protein
Kolhydrater
33g Kolhydrater
Fett
13g Fett