Sök efter recept

Vegetarisk burgare med Eko Potatisklyftor, krämig pumpasallad, tomat- och bönsallad

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillaga vegetariska burgaren och potatisklyftorna enl anvisningarna på förpackningen.

Krämig pumpasallad
Dränera pumpasalladen, rinstrimla rödkål och riv äpplena. Blanda majonnäs, creme fraiche och senap. Smaka av med salt, peppar.

Tomat- och bönsymfoni
Låt bönorna rinna av. Dela körsbärstomaterna i halvor, strimla salladslöken och grovhacka persiljan. Blanda allt till dressingen, rör om så allt löser sig. Häll över tomatblandningen och blanda runt.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
25g Protein
Kolhydrater
49g Kolhydrater
Fett
33g Fett