Sök efter recept

Vegetarisk Paella med Vegochorizo

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Skala och finhacka lök och vitlöken.

Fräs lök, vitlök, ris och saffran i olivoljan.

Tillsätt det vita vinet och därefter 2/3 av vattnet.

Sänk värmen så det precis kokar, och låt koka i ca 15 min under omrörning.

Skär resterande grönsaker och addera till grytan, späd ev med resterande vätska.

Smaka av med salt och citron.

Anamma Vegochorizo

Baka chorizon i ugnen enligt förpackningen.

När den svalnat lite skär den i bitar och lägg över den färdiga paellan.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
28g Protein
Kolhydrater
78g Kolhydrater
Fett
22g Fett