Sök efter recept

Ugnsgratinerad falukorv med persiljemos & äppelsallad med tomatvinegrette

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Blanda ingredienserna till toppingen. Skiva falukorven i 100 g bitar och ställ på högkant. Lägg på topping och värm i ugn 175 °C combi, 10 % ånga i 15-20 minuter.

Blanda äppelsalladen.

Blanda ingredienserna till tomatvinegretten. Mixa slät och tillsätt ev. örter efter tycke och smak.

Tillaga moset enl anvisningen på förpackningen och blanda i hackad persilja.

TIPS! Använd gärna kycklingfalu, då kan fler äta och fetthalten sjunker. Rätten fungerar även att serveras med klyft- eller röstipotatis.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
17g Protein
Kolhydrater
20g Kolhydrater
Fett
27g Fett