Sök efter recept

Tabboulehsallad med Fyra Skånska Gryn med Krögarklass, Anamma Ekologisk Falafel och krämig tzatziki

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Fem hållbara lunchmenyer & smarta tips.

Tillagning:

Fyra Skånska Gryn:

Lägg allt i en kastrull och koka upp. Sänk temperaturen och lägg på ett lock. Låt sjuda tills vattnet är absorberat. Ställ åt sidan och låt svalna

Tabboulehsallad:

Blanda grönsaker och örter med salt och peppar i den avsvalnade  Fyra Skånska Grynen.

Anamma Ekologisk Falafel:

Tillaga enligt anvisning på förpackningen.

Harissa Vinägrett:

Blanda ihop alla ingredienser till en vinägrett. Smaka av.
Häll den över tabboulehsalladen och rör om.
Servera med Anamma Ekologisk Falafel.

Tzatziki:

Blanda samman alla ingredienser och smaka av.
Serveras till och Anamma Ekologisk Falafel.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
12g Protein
Kolhydrater
43g Kolhydrater
Fett
22g Fett