Sök efter recept

Sallad på Vegonuggets Ärta med rostad rödbeta, syrad fraiche och krispiga gryn

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Värm Vegonuggets Ärta enl anvisningen på förpackningen.

Rostade rödbetor
Blanda rödbetor, olja, salt och peppar.
Rosta därefter rödbetorna i en förvärmd ugn på 225°C i 10-15 min tills de är varma.

Krispiga gryn


Till servering
Lägg den sköljda salladen i en djup tallrik, fördela rödbetor, Vegonuggets Ärta och toppa med iMat och de friterade Fyra skånska grynen.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
20g Protein
Kolhydrater
32g Kolhydrater
Fett
38g Fett