Sök efter recept

Sallad på Mung Nuggets med rostad rödbeta, syrad fraiche och krispiga gryn

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Värm Eko Mung Nuggets enl anvisningen på förpackningen.

Rostade rödbetor
Blanda rödbetor, olja, salt och peppar.
Rosta därefter rödbetorna i en förvärmd ugn på 225°C i 10-15 min tills de är varma.

Krispiga gryn

Tillaga Fyra skånska gryn enligt anvisningen på förpackningen. Låt grynen torka på ett papper. Fritera dem därefter i 200°C ca 2 min. Lägg sedan grynen på ett nytt papper och salta dem lätt.


Till servering
Lägg den sköljda salladen i en djup tallrik, fördela rödbetor, Mung Nuggets och toppa med iMat och de friterade Fyra skånska grynen.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
12g Protein
Kolhydrater
44g Kolhydrater
Fett
86g Fett