Sök efter recept

Råkostsallad med lingon, lök, persilja & äpple

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Ansa vitkålen och skär tunt. Skala och hacka lök. Skala och skär morot i långa strimlor. Blanda kål, morot och lök i en bunke. Salta och peppra. Riv skalet av och pressa citronerna. Vänd ner citronskal och citronsaft i kålblandningen och smaka av. Låt stå i 1 timme. Skär äpple i grova bitar och hacka persilja. Vänd ner äpple, lingon och persilja och smaka av. Servera tillsammans med Felix Ekologiska Lunchpytt Ox.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
2g Protein
Kolhydrater
13g Kolhydrater
Fett
0g Fett