Sök efter recept

Pulled Vego med rostade tomater och isbergssallad

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Pulled vego

Rosta Pulled Vego tillsammans med lite olja och salt på 190°C till den fått bra färg.

Tillsätt sedan de gröna bönorna och Chunky chili dressingen. 
Kör i ugnen 15 - 20 min.

Smaka av med salt.

Tillagningsanvisning rostade tomater

Skölj av tomaterna och blanda med olja och svartpeppar. 
Baka av i ugn på 140°C tills de blivit lite mjuka, men ändå håller samma utan att bli mos.

Tillagningsanvisning isbergssallad

Dela så du har hela salladsblad och skölj dessa. 

Servera Pulled Vegon och de rostade tomaterna i salladsbladen.

Tips

Toppa med något grönt och smakrikt för att få en kontrast mot röran.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
12g Protein
Kolhydrater
15g Kolhydrater
Fett
7g Fett