Sök efter recept

Pulled Pamplona Pebre & Salad Frijoles

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Börja med att blanda ihop pebre blandningen. Den kan med fördel göras dagen innan.

Sätt ugnen på 180°C kombi. Lägg pyttpotatisen i ett smort bleck tillsammans med Pulled Vego. Tillaga i ca 10 min.

Ta ut blecket och tillsätt bönor och paprika. Tillaga i ca 10 min till eller så länge som du själv tycker.

När den är klar tillsätter du de tärnade tomaterna, pebre i valfri mängd. Blanda sist i babyspenaten. Fint om den inte säckar ihop totalt.

Mixa avokadon till en slät fin creme. Smaka av och servera en rejäl klick ovanpå bönsalladen. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
18g Protein
Kolhydrater
42g Kolhydrater
Fett
44g Fett