Sök efter recept

Potatisbulle med örtstekt fiskfilé, rödbetssås och rostade rotfrukter

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Värm potatisbullarna enligt anvisning på förpackningen.
Krydda fisken med limeskal, dill, salt och peppar. Steks i rapsolja och smör.

Rödbetssås
Fräs gul lök i rapsolja, tillsätt grönsaksbuljong, vatten och matlagningsgrädde. Koka upp, smaka av, red av med maizena. Strax före servering, mixa i rödbetorna i såsen.

Rostade rotfrukter
Blanda rotfruktern med rapsolja och krydda med salt och peppar. Bakas av i ugn på 185°C combi i cirka 15 minuter.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
52g Protein
Kolhydrater
47g Kolhydrater
Fett
16g Fett