Sök efter recept

Potatisbullar med ljummen kycklingsallad och citronyoghurt

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Blanda kycklingkött, purjolök, morötter och palsternacka. Krydda med salt och peppar (eller egen krydda), slå på rapsoljan och blanda runt. Rosta i ugnen på 185°C eller slå på grönsaksprogram i ca 10 min, slå på de klyftade tomaterna (det är mycket godare med tomater som inte varit upphettade och så behåller de färgen bäst kalla).

Citronyoghurt
Blanda alla ingredienserna i yoghurten och smaka av med salt och peppar.

Värm Potatisbullarna enl anvisning på förpackningen.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
25g Protein
Kolhydrater
43g Kolhydrater
Fett
30g Fett