Sök efter recept

Potatisbullar med linsragu, semibakade tomater och timjan

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

1. Häll sockret i en tjockbottnad kastrull, och värm på sakta tills sockret smält och är gyllene

2. Häll på vinäger. Låt sockret smälta i vinägern

3. Tillsätt grönsaksbuljong och två tredjedelar av timjanen, låt koka ihop

4. Baka av tomaterna med vitlök, olivolja, vinäger, timjan, salt och peppar i ugn på 150°C i ca 1 timme. De ska vara lite sega i konsistensen

5. Baka av potatisbullarna i ugnen enligt anvisningen på förpackningen

6. Blanda ihop linserna med buljongen

7. Montera linsragun, tomaterna och syltlöken på potatis-bullarna

8. Garnera med timjankvistar

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
32g Protein
Kolhydrater
101g Kolhydrater
Fett
15g Fett