Sök efter recept

Potatisbullar med grekisk ratatouille, kycklingspett och grillade rödbetor

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Lägg de klyftade rödbetorna i ett bleck och krydda med salt och peppar, ringla över oljan, baka av i ugn på combi 10 % ånga 185°C i ca 15 min. Ta ut rödbetorna ur ugnen när de är färdiga och strö över de färdigrostade solroskärnorna.

Värm potatisbullarna, ratatouillen och kycklingspetten enl anvisningar på förpackningarna, eller tillred från grunde med kyckling och ratatouille. Servera tillsammans med de bakade rödbetorna, toppade med solroskärnor.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
30g Protein
Kolhydrater
45g Kolhydrater
Fett
27g Fett