Sök efter recept

Potatisburgare med lingonkål

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning 

Tina Formbar Vegofärs enligt anvisningarna på förpackningen. 
Koka grynen enligt anvisningarna på förpackningen och kyl ner, kan med fördel göras dagen innan.

Blanda vegofärsen med de kokta grynen, salt och peppar.

Forma till burgare på 90 g styck. 
Stek eller tillaga burgare i ugn.

Smält smöret och blanda med lingonsylten.

Servera som en burgare.

Tillagningsanvisning lingonkål

Strimla kålen tunt, gärna på mandolin eller i maskin. 

Blanda med saltet och låt stå i 20-30 min.

Skölj och strimla persiljan.

Krama ur kålen och blanda med olivoljan och de frysta lingonen.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
20g Protein
Kolhydrater
51g Kolhydrater
Fett
19g Fett