Sök efter recept

Plantkebab

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning kebab

1. Blanda samman alla ingredienserna och forma till Köfte kebab

2. Baka av kebaben i ugnen 150°C tills de når en innertemp på 70°C

Tillagningsanvisning tabbouleh

1. Blanda olivolja, citron (både zest och juice), salt och svartpeppar med tomaterna och gurkan

2. Vänd sedan ner de Fyra skånska grynen

3. Toppa med granatäpplekärnorna och den hackade persiljan

Tillagningsanvisning rödbetshummus

1. Mixa rödbetorna med kikärtor och spiskummin till en slät smet

2. Smaka av med citronjuice och salt

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
28g Protein
Kolhydrater
73g Kolhydrater
Fett
24g Fett
Kcal
671 Kcal