Sök efter recept

Pasta

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Vegobullar
Värm Vegobullarna enligt anvisning på förpackningen.


Tillagningsanvisning fullkornspasta
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.


Tillagningsanvisning tomatsås

1. Fräs den gula löken och vitlöken i olivoljan

2. Häll på vinägern och låt den få koka in

3. Häll på de krossade tomaterna

4. Låt såsen småkoka i 10 - 15 min

5. Smaka av med salt och svartpeppar

6. Vänd ner den kokta pastan i tomatsåsen

7. Toppa med Vegobullarna, hackad basilika och riven parmesan

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
24g Protein
Kolhydrater
30g Kolhydrater
Fett
20g Fett
Kcal
414 Kcal