Sök efter recept

Mustig Puttanesca toppad med Grana Padana

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Vegobullar

Värm enligt anvisningen på förpackningen. 

Tillagningsanvisning pasta penne

Koka pastan al dente i rikligt saltat vatten och vänd den i olivolja efteråt. 

Tillagningsanvisning Puttanesca sås

Sautera lök och vitlök i olivoljan, tillsätt de krossade tomaterna och låt det koka några minuter. 

Tillsätt oliver, kapris, och smaka av med salt och peppar.

Toppa med den finhackade persiljan och parmesan. 

Tips

  • Man kan med fördel vända ner Vegobullarna i tomatsåsen. 
  • Såsen går bra att spara till nästa dag och använda som dressing. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
34g Protein
Kolhydrater
63g Kolhydrater
Fett
22g Fett