Sök efter recept

Köttbullar

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning bullar

Värm Nötköttbullarna enligt anvisning på förpackningen.

Tillagningsanvisning Potatis

Koka potatisen tills den blir mjuk, häll därefter av vattnet.

Tillagningsanvisning gräddsås

1. Fräs den finhackade löken i rapsolja tills den mjuknat 

2. Häll därefter på grädde, vatten och oxbuljongtärningen

3. Låt det få koka i några minuter, red av med Maizena® och låt

koka upp igen

4. Färgsätt med soyan och smaka av med salt och socker

Servering

Servera med Önos® Eko Lingonsylt Fairtrade, Önos® Smörgåsgurka och hackad kruspersilja

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
15g Protein
Kolhydrater
24g Kolhydrater
Fett
24g Fett
Kcal
382 Kcal