Sök efter recept

Köttbullar med couscous och honungskeso med koriander

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Koka upp vatten med buljong, citronsaft och vitlök, låt svalna till ca 50 ºC. Slå vätskan över couscousen och låt grynen svälla en timme. Rör i blandningen ett par gånger.

Lägg zucchinin på bleck, blanda med olivoljan och ugnsbaka på 200 ºC i ca 15 min. Låt svalna.

Blanda couscousen med zucchinin och paprikan.
Blanda keson med honungen och koriandern, krydda med svartpeppar.

Tillaga köttbullarna enligt anvisning på förpackningen.

Servera köttbullarna med couscous, honungskeso, bröd och måltidsdryck.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
23g Protein
Kolhydrater
58g Kolhydrater
Fett
20g Fett