Sök efter recept

Kimchi Saithe

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Rosta rödbetorna i kombiugn 175°C i 20- 25 min. Ringla lite rapsolja över dem och rör om efter halva tiden

Under tiden görs lagen till Kimchin, blanda alla ingredienser ordentligt. 

Blanda i de varma rödbetorna, kinakålen, ingefäran och chilin ner i lagen. Låt gärna dra i kylen över natten. Den ska serveras kall.

Blanda alla ingredienser till glacen och koka ihop. Justera eventuellt med extra vatten om konsistensen är för tjock, ska vara en glaze inte sirap 

Tillaga supermix i ugn enligt anvisningar. 

Lägg portionsfisken på smort bleck. Salta och peppra fisken försiktigt, strössla över sesamfrön. 

Tillaga den i 150°C tills innertempen är 52°C

Servering: 
Lägg supermix under den ugnsbakade fisken och servera kimchin brevid. 

Ringla sesamglace över supermixen och fisken. 

Garnera med limeklyfta eller valfri ört

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
25g Protein
Kolhydrater
36g Kolhydrater
Fett
6g Fett